+421 948 288 894 info@ekonom-uctovnik.sk

O nás

Naša firma, s dlhoročnou tradíciou a hlbokými koreňmi v odbornej komunite, poskytuje špičkové účtovné a ekonomické služby pre jednotlivcov aj podniky rôznych veľkostí. Sme hrdí na náš tím skúsených odborníkov, ktorí sú vždy pripravení ísť nad rámec očakávaní a ponúknuť personalizované riešenia, ktoré presne zodpovedajú potrebám našich klientov. Naša firma kládla základy na pilieroch integrity, transparentnosti a inovácie, čím sme si vybudovali pevnú reputáciu ako dôveryhodný partner v oblasti účtovníctva a ekonomického poradenstva. Ponúkame široké spektrum služieb vrátane ekonomiky na kľúč, účtovníctva, daňového poradenstva, mzdovej agendy a finančného plánovania, vždy s cieľom pridať hodnotu a podporiť rast našich klientov. Naše poslanie je poskytovať profesionálne služby, ktoré umožnia našim klientom sústrediť sa na to, čo robia najlepšie – viesť svoje podnikanie.

Dôveryhodnosť

Dôverujte číslam, dôverujte nám – Váš spoľahlivý partner v ekonomike a účtovníctve

Skúsenosti

Ovládame čísla, tvoríme príležitosti – s nami máte skúsenosť na vašej strane.

Profesionalita

Profesionálny prístup, presné čísla – záruka bezchybného účtovníctva pre vaše podnikanie.

Kto sme

Sme certifikovaní experti na účtovníctvo

V našej firme predstavujú certifikovaní účtovní experti základ našej odbornosti a záruku kvality, ktorú poskytujeme našim klientom. Naše certifikácie sú dôkazom neustáleho záväzku k excelencii, hĺbke odborných znalostí a angažovanosti v neustálom vzdelávaní v neustále sa meniacom svete financií a ekonomiky.

Naše služby presahujú tradičné účtovníctvo. Ponúkame komplexné riešenia „ekonomika firmy na kľúč“, čo znamená, že sa postaráme o všetko od A do Z – od účtovníctva, cez daňové poradenstvo, až po strategické finančné plánovanie. Tento prístup umožňuje našim klientom sústrediť sa na svoje podnikateľské ciele, zatiaľ čo my zabezpečíme, že ich finančné operácie sú v bezpečných a skúsených rukách.

Naším cieľom nie je len dodržiavanie finančných a právnych štandardov, ale predovšetkým poskytnutie hodnoty a strategických riešení, ktoré prispievajú k rastu a rozvoju vášho podnikania. Každý klient je pre nás jedinečný a zaslúži si prístup šitý na mieru, ktorý reflektuje špecifiká jeho podniku.

Zameriavame sa na hĺbkové porozumenie vašich podnikateľských potrieb a ambícií, aby sme mohli spoločne pracovať na dosiahnutí vašich cieľov. S nami získate nielen experta na účtovníctvo, ale aj partnera, ktorý je úzko zapojený do podpory vášho úspechu.

Rokov na trhu

Teória aj prax, doma aj v zahraničí, v súkromnom aj štátnom sektore.

Spokojných klientov

Odzrkadľuje našu oddanosť poskytovaniu kvalitných účtovných služieb, ktoré presne zodpovedajú ich potrebám a ambíciám.

Účtovní experti

Sú pilierom presnosti a spoľahlivosti, poskytujúc odborné služby, ktoré podnecujú rast a finančnú stabilitu vašeho podnikania.

Náš príbeh

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque

„Účtovníctvo je jazykom podnikania.“

Warren Buffett

Americký investor a filantrop

„Na ceste k úspechu je organizácia prvým krokom k efektivite.“

Andrew Carnegie

Americký priemyselník a filantrop

„Precízne účtovníctvo prináša jasnosť, jasnosť prináša múdrosť a múdrosť prináša úspech.“

Amit Kalantri

Indický spisovateľ

Pridajte sa k nám

Naši klienti sú ako rodina

V našej účtovnej firme KUPETA nevidíme našich klientov len ako čísla v tabuľkách alebo mená v zložkách. Pre nás, každý klient je súčasťou našej širšej rodiny. Tento prístup nás inšpiruje k poskytovaniu osobnej a odbornej starostlivosti, ktorú by ste očakávali od rodinného člena. Našim cieľom je podporovať váš rast, pomáhať vám navigovať finančnými vodami s dôverou a poskytnúť vám pocit bezpečia a porozumenia, ktorý prekračuje obvyklé obchodné vzťahy. S KUPETA ste viac než len klient; ste členom rodiny, ktorá dbá na váš úspech a dobro.

Zistite VIac

Zistite viac o našich službách a tíme

Dohodnite si stretnutie s nami a zistite viac o našich službách. Referencie a profesijné životopisy poskytujeme na vyžiadanie v súlade s GDPR, aby sme zabezpečili ochranu osobných údajov a poskytovali informácie len relevantným záujemcom.

KUPETA s.r.o.

Dolné Rudiny 1

010 01 Žilina

Kontakt

Ak máte akékoľvek otázky, alebo potrebujete poradiť s vašimi účtovnými a finančnými potrebami, sme tu pre vás! Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom jednej z nasledujúcich možností a zabezpečíme, aby ste dostali všetky potrebné informácie a podporu:

KUPETA s.r.o., Dolné Rudiny 1, 010 01 Žilina

IČO : 53 015 088
IČ DPH: SK2121219485
Zapísaná v OR Okresného súdu Žilina, vložka číslo : 74443/L

Pondelok - Piatok: 8:00 - 16:00

Pre predplatiteľov služby expres účtovník sme dostupný každý deň v čase od 06:00 do 22:00.

Certifikácie